Werken bij SDC

Binnen SDC werken momenteel ongeveer honderd medewerkers. Dit kan zowel binnen het wonen (woonbegeleiders), de dagbesteding (activiteitenbegeleiders) of de horeca (horecamedewerkers). Regelmatig zijn er vacatures, dus het is altijd de moeite waard om contact met ons op te nemen, als je graag wilt werken in een dynamische kleinschalige organisatie.

Stuur een mail naar: werkenbij@dienstverleningcuijk.nl

 


 

Stagiaires en leerlingen

Naast haar vaste medewerkers biedt SDC ook de mogelijkheid om als stagiaire of leerling aan de slag te gaan. Binnen de organisatie zijn stagiairebegeleiders aanwezig om jou te helpen jouw stage succesvol te laten zijn. Heb je belangstelling, neem dan contact op via werkenbij@dienstverleningcuijk.nl.

Bij algemene vragen met betrekking tot regels, functies en personele aangelegenheden kun je mailen naar: personeelszaken@dienstverleningcuijk.nl.

 


 

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar binnen de zorg. Een vrijwilliger biedt altijd iets extra’s, waardoor, bij een goede mix, iets wordt toegevoegd aan een professionele organisatie. Daarnaast biedt een fijne ‘werkplek’ binnen SDC ook de vrijwilliger natuurlijk iets. Je hoort er niet alleen bij, maar het biedt ook de gelegenheid om iets te betekenen voor een ander. Op diverse plekken in de organisatie kan je een bijdrage leveren, dus schroom niet om contact op te nemen, als je belangstellend bent: werkenbij@dienstverleningcuijk.nl.

Bij algemene vragen met betrekking regels, functies en personele aangelegenheden kun je mailen naar: personeelszaken@dienstverleningcuijk.nl.

 


 

Ondernemingsraad

Binnen SDC functioneert vanaf 2023 een Ondernemingsraad, die structureel overleg voert met de bestuurder. De Wet op de Ondernemingsraad is uitgangspunt om in gezamenlijke verantwoordelijkheid de juiste afspraken te maken op het gebied van ondernemingsbeleid en personeelsbelangen. De huidige Ondernemingsraad bestaat uit vijf personen.